AKTUÁLIS
 

 HAMONN ZSUZSA

tisztén érzékelő, festő médium

Szeretet Egyeteme

 

december 1.-én 18.30-kor indul a stúdióban!

Részletek a Programok menüpontban.

 

HOLISZTIKUS ORVOS

HOLISZTIKUS GYÓGYÍTÁS

 

Általános orvosként jöttem rá, hogy sok betegnek az ellátása nem megoldott hagyományos orvosi módszerekkel. a holisztikus medicina lehetőséget ad a beteg testi, lelki és szociális kőrnyezetéből adódó betegségek, elváltozások felismerésére, kezelésére, szükség esetén gondozására is. A természetgyógyászati módszerek közül számomra azok a legalkalmasabbak, amelyek a mindennapi gyakorlati orvoslásban fájdalommentesen nyújtanak diagnosztikus és terápiás lehetőséget.

A XXI. században versenyt futunk az idővel, sajnos ez igaz a gyógyítás terén is. A betegek elvárják, hogy viszonylag kevés diagnosztikus jelből nagyon gyorsan kapjanak hiteles információt egészségi állapotukról. Egy hagyományos kórházi kivizsgálás, ha alapos, hetekig is eltarthat jelentős anyagi vonzatokkal együtt. A legmodernebb biorezonanciás diagnosztikus és terápiás gépekkel töredékére csökken a kivizsgálási idő, a beavatkozás mértéke sem hosszadalmas.

EIS scan az egyik legmodernebb biorezonanciás diagnosztikus módszer, ahol a betegről a felhelyezett elektródákon keresztül, az EKG-hoz hasonlóan bioelektromos jeleket kapunk. 2,5 millió jel feldolgozására kerül sor 3,5 perc alatt. Statisztikai funkcionális kockázat elemzés segítségével I.-V.-ig kockázat besorolást kapunk az illető páciens problémáira vonatkozóan, amelyek lehetnek testi vagy lelki problémák. Az itt feltárt elváltozások klinikai kivizsgálása, kezelése igazi klinikai segítséget nyújt az orvosnak.

A szem a lélek és a test tükre is, mert az íriszen mindkét terület elváltozásai diagnosztizálhatók. Az állapotváltozás is érzékelhető, mert az írisz felülete dinamikusan koveti a testi, lelki folyamatok javulását vagy romlását.

Az utóbbi harminc évben a gombás megbetegedések nagyon elszaporodtak. A kőrnyezet szennyezettsége, az antibiotikumok elterjedése, a túlzott édesség fogyasztás miatt rohamosan szaporodnak az emberi szervezetben. A betegség nehezen ismerhető fel, mert a tünetek színesek. Azoknak a szerveknek az elváltozásai, amelyek érintettek a gombás ferőzésban, jelentik az adott betegnek az adott tüneteit. Így sok esetben évekig alattomosan fertőzik a szervezetet. Számos tünetet, panaszt úgy okoznak, hogy csak a szenvedés, ami stabil, a gyógyulás teljesen bizonytalan. Orvosoknak sem kellemes a gombás beteg, mert a színes tünetek, a frusztrált idegrendszerű páciens nehezen teszi lehetővé az eredményes gyógyítást. Sajnos sok orvos még a mai napig sem hisz a betegség létezésében.

Mechanoterápia (csontkovácsolás) - a gombás betegségek a mély hátizmokon is jelentkeznek. Ez jelentős mozgásszervi panaszt okozhat. A gomba asszimetrikusan támadja meg az izmot, így a csigolyák a nem egyenletes izomfeszülés miatt kimozdulnak. Nagyon nagy százalékban jelentkezik a gomba a nyaki, háti és lumbális gerincen gerinc sérv, scoliózis formájában is. A gombás betegség gyógyítása közban nem szabad megfeledkeznünk az izmok görcsös állapotának a felszámolásáról sem, illetve a csigolyák visszahelyezésére is gondolni kell, hogy a beteg fájdalmai csökkenjenek.

A biorezonanciás kezeléssel gyorsítani tudjuk a vírusos, bakteriális és gombás betegségek kezelését.

 

 

 

 

 

 

 

HÍREK

smileyheartsmileyheartsmileyheartsmileyheartsmiley

KÉPEK A STÚDIÓRÓL