AKTUÁLIS
 

 HAMONN ZSUZSA

tisztén érzékelő, festő médium

Szeretet Egyeteme

 

december 1.-én 18.30-kor indul a stúdióban!

Részletek a Programok menüpontban.

 

 

 

Biorezonancia, diagnosztika

EIS Scan

Franciák által fejlesztett biorezonanciás diagnosztikus gép.

Lényege az emberi szervezet bioelektromos jeleinek feldolgozása, a jelek statisztikai funkcionális kockázatbecslésével egybekötve.

Kb. 3,5 perc alatt egy olyan kivizsgálást végez a gép, amelynek diagnosztikus értéke megegyezik egy alapos kórházi kivizsgálással. Fájdalmatlan módszer. A kapott eredmények után már célszerű a célzott klinikai után követés.

Számos esetben nagyon súlyos betegségeket lehet ezzel a módszerrel megtalálni, már olyan korai stádiumban, amikor a kezelés még hatásos.

Gombás betegségek esetén is nagyon jól látható a szervezetben a fertőzés helye eloszlása, a kezelés hatékonyságának a vizsgálatára is van így lehetőség.

A szervezett immunrendszerének gyengülése váltja ki a betegségeket.

Az immungyengeség felismerése, kezelése a szervezet öngyógyító mechanizmusainak segítése biorezonanciával kezelhető. 

Biorezonancia terápia

Minden sejtnek, szövetnek, szervnek, szervezetnek megvan a saját önrezgése, frekvenciája. Egyedi mivoltunk a saját frekvenciáinkkal is jellemezhető fizikai értelemben. Minden kórokozónak is megvan a saját rezgése. Ezzel a hullámhosszal kezelve el is pusztítható. A kórokozók saját frekvenciáinak külön irodalma, katalógusa van, amelynek alapján a kezelések történnek. Ennek a fizikai alapja az interferencia jelensége. A biorezonanciás gépekkel ezeket a frekvenciákat alkalmazva lehet a kórokozókat elpusztítani, anélkül, hogy a gazdaszervezet (jelen esetben az ember testi sejtjei sérülnének).

HÍREK

smileyheartsmileyheartsmileyheartsmileyheartsmiley

KÉPEK A STÚDIÓRÓL