AKTUÁLIS
 

 HAMONN ZSUZSA

tisztén érzékelő, festő médium

Szeretet Egyeteme

 

december 1.-én 18.30-kor indul a stúdióban!

Részletek a Programok menüpontban.

 

 

"Ha az emberek egy kicsivel többet táncolnának, egy kicsivel többet énekelnének, egy kicsit őrültebbek lennének, áramlóbb lenne az energiájuk, és a problémáik lassanként eltűnnének. Figyelj meg egy táncost - látni fogod, hogy energiajelenséggé válik, nincs többé kötött formája, nincs kerete. Kiáramlik keretéből, formájából és elevenebbé válik, egyre elevenebbé. De csupán ha te magad táncolsz, akkor fogod megtudni, mi történik valójában. Eltűnik belül a fej; újra gyermekké válsz. Akkor nem gyártasz problémákat."        - Osho -

 

Hajdu Emese vagyok, eredeti szakmámat tekintve, egészségügyi szakközépiskolát végeztem, ezen belül fiziotherápiára szakosodtam, a főiskolán pedig művelődésszervezést és felnőttképzést tanultam. Munkám során emberekkel foglalkoztam, és sokakat megismertem ennek köszönhetően.

1994-ben kezdtem az Asztrológiával ismerkedni ami, a pszichológiai tanulmányaim mellett, szélesebb perspektívát adott számomra az emberek megismerése terén. 2002-ben kezdtem el Sháminál hastáncolni, és 2010-óta tanítom az improvizatív táncot. 2004-től foglalkozom energetikai gyógyászattal, mely során megtapasztalhattam az érintés gyógyító erejét. 2011-től pedig Horvát Tamás Body Helaing óráin, egy új fókuszból élhettem meg a táncot és az érintést. Ez az út vezetett az addig tanult masszázs technikák tudatos alkalmazásáig, és Kucharczyk Witold Stanisław-tól a Lomi Lomi Nui elsajátításáig.

A skatulyáktól és korlátoktól mentes, emberközpontú módszerek híve vagyok. Alapvetően érdekelnek az élet értékei és az emberek mozgatórugói, ezek megfigyelése, elemzése, hogy mi mitől és milyen körülmények között működik. Olykor csendes megfigyelőként, máskor aktív résztvevőként, hol pedig irányító szerepben. Mindezeket tudatos figyelemmel alkalmazva, az alkalmazott technikát alávetve az elérni kívánt eredménynek, a harmónia és egészség megteremtésének.

Az általánostól némiképpen eltérően, gyermekkorom óta, valami belső erőtől vezetve ösztönösen, sokszor más oldalról közelítem meg a dolgokat.

Sok éve táncolok, és ez nagyban meghatározza az élethez való hozzáállásomat is és fordítva. A táncban improvizálok, ami mindig az adott pillanatot ragadja meg, szabadságot adva a táncban, és az önkifejezésben.

Vallom, hogy az érintésnek testet, lelket gyógyító ereje van és kívánom, hogy ezt az erőt mindenki megtapasztalhassa és feléleszthesse magában.

 

Hajdu Emese

HÍREK

smileyheartsmileyheartsmileyheartsmileyheartsmiley

KÉPEK A STÚDIÓRÓL